Chaulafan

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem a bullir les gambetes durant 5 minuts.
Escorrem les gambetes sense tirar l'aigua utilitzada.
Mentre es refreden les gambes, posem a fer la carn de chancho i el pollastre (ho farem rostit).
En una cassola poseu-hi la carn de porc cuita, el pollastre ja cuinat, les gambetes i el cub de carn.
Posem a bullir l'arròs.
Refreigeix i posa-hi 3 cullerades de salsa xinesa , sal, pebre , i l'arròs i afegiu l'aigua de les gambetes fins que cobreixi l'arròs.
Quan estigui sec l'arròs poseu la preparació anterior i barregi , però deixi-ho a foc lent durant 5 minuts.
Per últim fregim els ous. Feu tiretes d'ou fregit i adorneu.
Bon profit!!!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se