Chaulafan

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 450g. d'arròs
  • 5 cullerades de salsa xinesa
  • 1 cub de carn
  • 1 tassa de carn de pollastre cuit
  • 2 cebes paiteiteñas picades
  • 225g. de gambetes
  • 225g. de carn de porc
  • 2 ous
  • 150g. de pernil
  • 2 branques d'api picat
  • 2 pebrots picants,pebre,sal al gust

6 racions

Elaboració

Posem a bullir les gambetes durant 5 minuts.
Escorrem les gambetes sense tirar l'aigua utilitzada.
Mentre es refreden les gambes, posem a fer la carn de chancho i el pollastre (ho farem rostit).
En una cassola poseu-hi la carn de porc cuita, el pollastre ja cuinat, les gambetes i el cub de carn.
Posem a bullir l'arròs.
Refreigeix i posa-hi 3 cullerades de salsa xinesa , sal, pebre , i l'arròs i afegiu l'aigua de les gambetes fins que cobreixi l'arròs.
Quan estigui sec l'arròs poseu la preparació anterior i barregi , però deixi-ho a foc lent durant 5 minuts.
Per últim fregim els ous. Feu tiretes d'ou fregit i adorneu.
Bon profit!!!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

710 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: