Crepes lleugeres

Ingredients

  • 5 cullerades de farina fina de blat de moro (50g)
  • 6 cullerades plenes de farina de blat (150g)
  • 1/2 sobre de llevat
  • 4 ous
  • 3/4 de got d’aigua
  • 3/4 de got de llet
  • 4 cullerades de sopa plenes de ron
  • 2 cullerades plenes de sucre (50g)
  • La pell d’una llimona i una mica de sal

6 racions

Elaboració

1- Barrejar la farina de blat de moro amb la farina de blat, el sucre,la sal,el llevat, l’oli i els ous en un bol.
2- Bateu bé i poc a poc, posa-hi llet, aigua i ron fins a obtenir una pasta ben llisa i sense grumolls.
3- A continuació, posar a escalfar una paella antiadherent ben engreixada.
4- Amb una cullera, posem la massa a la paella formant una capa molt fina. Deixar coure-ho al foc i donant-li la volta amb una espàtula.
5-Finalment la decores amb Nutella, melmelada, nata, xocolata...

Notes

En el pas 4 segurament la crep se us quedarà enganxada. Aquella crep la tireu i les següents no s’enganxaran nomes cal posar una mica de mantega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!