Arròs amb llet

Ingredients

  • 1 Litre de llet.
  • 250 Grams d'arròs.
  • 100 Grams de sucre.
  • 1 Llimona.
  • 1 Branca de canyella.
  • 2 Cullerades de canyella en pols.

6 racions

Elaboració

1. Posem en una cassola abundant aigua i quan comenci a bullir tirem
l'arròs. Ho deixem 10 minuts i apaguem el foc.
2. En una altre cassola posem a foc lent la llet i el sucre donant-li voltes perquè es dissolgui
3. Quan la llet comenci a bullir, afegim l'arròs escorregut, el sucre , la canyella en branca i la pell de la llimona tallada .
4. Deixem bullir suaument durant uns 15 minuts, després ho deixem refredar.
5. Finalment el col·loquem en un bol i col·loquem la canyella mòlta.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1057 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Aquesta recepta de l'arròs amb llet, m'agrada, peró si aneu al meu blog, veureu una manera diferent de fer-la, ( sense bullir l'arròs amb aigua ). Podeu fer la comparança. Una abraçada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!