Macarrons amb salmó

Ingredients

  • 250 g. de macarrons
  • 1 Salmó fresc
  • 150 ml de nata aprox.
  • 1 dent d'all

4 racions

Elaboració

En primer lloc, omplim d'aigua una cassola on més endavant hi tirarem els macarrons, l'olla la posem al foc.
Afegim sal i oli a l'olla amb l'aigua, quan està bullint l'aigua hi tirem els macarrons.
Mentre que els s'estan cuinant, en una paella amb una mica d'oli, hi posem el salmó tallat a trossos( a gust ) amb els 150ml. de nata, uns 2 o 3 minuts.
Quan ja han passat entre els 2 i els 3 minuts, retirem la paella del foc.
Els macarrons quan ja estiguin fets, els hi traiem l'aigua amb un escorredor.

Quan ja tinguem els macarrons fets, hi afegim el salmó amb la nata en un plat ja preparat per menjar.
BON PROFIT!

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2381 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: