Macarrons amb salmó

Ingredients

  • 250 g. de macarrons
  • 1 Salmó fresc
  • 150 ml de nata aprox.
  • 1 dent d'all

4 racions

Elaboració

En primer lloc, omplim d'aigua una cassola on més endavant hi tirarem els macarrons, l'olla la posem al foc.
Afegim sal i oli a l'olla amb l'aigua, quan està bullint l'aigua hi tirem els macarrons.
Mentre que els s'estan cuinant, en una paella amb una mica d'oli, hi posem el salmó tallat a trossos( a gust ) amb els 150ml. de nata, uns 2 o 3 minuts.
Quan ja han passat entre els 2 i els 3 minuts, retirem la paella del foc.
Els macarrons quan ja estiguin fets, els hi traiem l'aigua amb un escorredor.

Quan ja tinguem els macarrons fets, hi afegim el salmó amb la nata en un plat ja preparat per menjar.
BON PROFIT!

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: