Pizza Guallar

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • •Entre 300 i 500 g de farina
  • •1 Cullerada sopera de llevat
  • •Tomàquet triturat
  • •Formatge en pols
  • •Tonyina
  • •Pernil dolç
  • •Mozzarella
  • •1 Cullerada sopera d'oli
  • •1 Cullerada petita de sal
  • •1 Got de llet descremada

5 racions

Utensilis

•1 Bol
•1 Cullera sopera
•1 Safata del forn
•1 Ganivet

Elaboració

•Primer pas, posem en un bol una cullerada sopera de llevat, un got de llet descremada, una cullerada sopera d'oli, una cullerada petita de sal i la farina.
•Segon pas, barregem i pastem.
•Tercer pas, deixem reposar la massa 45 minuts.
•Quart pas, pastem la massa fins que estigui plana.
•Cinquè pas, posem els ingredients.
•Sisè pas, posem el forn a 210 ºC

•Setè pas, la posem al forn i ja esta.
•Vuitè pas, deixem la pizza al forn fins que estigui feta i ja estarà llesta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1803 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: