Pa de pessic

Ingredients

  • 1- iogurt de llimona
  • 2- 3 ous
  • 3- 1 sobre de llevat
  • 4- 1 envàs de iogurt d'oli
  • 5- 3 envasos de iogurtfarina
  • 6- 3 envasos de iogurt sucre

8 racions

Elaboració

1- En un bol hi posem el iogurt de llimona. En el mateix envàs del iogurt es mesura 3 de farina, 4 d'oli, 3 de sucre i, per últim el sobre de llevat.
2- Ho posem amb un motlle al forn a 200ºC aprox. de 20 a 30minuts. Es deixar refredar i es retira del motlle.
I Bon profit!!!

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2001 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: