Pa de pessic de xocolata amb nous

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous
  • 200 grams de sucre
  • 250 grams de mantega
  • 250 grams de xocolata de cobertura "foundant"
  • 70 grams de farina
  • 1 grapat de nous
  • 1 sobre de llevat
  • Un polsim de sucre glass (si es vol per guarnir)

8 racions

Utensilis

Per a batre les clares a punt de neu es pot fer servir una batedora amb barilles.

Elaboració

En primer lloc, s'han de separar els rovells de les clares. D'una banda, s'han de batre els rovells i barrejar-los amb el sucre. A continuació, s'hi afegeix la farina i el sobre de llevat.
Mentre es fa això, escalfem al "bany Maria" o al microones la xocolata amb la mantega i, un cop desfeta, l'afegim a la barreja anterior.
D'altra banda, es baten les clares a punt de neu i s'hi afegeixen. És important que la massa agafi aire per a què, així, estigui més esponjós.
Finalment, hi fiquem les nous, prèviament fetes miques i ho posem al forn.
El forn ha d'estar calent, a una temperatura de 180 graus i s'ha de deixar coure durant quaranta minuts.
Per comprobar que el pastís està ben cuit per dins, s'hi pot introduir la punta d'una forquilla i, si surt ben neta, és que ja és a punt. Si no, deixeu-lo uns minuts més.
Abans de servir-lo es pot empolvar amb una mica de sucre glass.
Proveu-lo! És deliciós!

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: