Limonchelo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Pelador de patates.

Elaboració

Posar a macerar la pell de les llimones (només la pell groga, el blanc podria donar un gust amarg al licor) 12 dies en un lloc fosc.
Fer un almívar amb l´aigua i el sucre, mes o menys 1/4 d´hora a foc suau, NO HA DE BULLIR.
Barrejar l´alcohol (colat) amb l´almívar i ja està fet.

Notes

Guardar a la nevera es serveix fred.
L´alcohol ve presentat en garrafes de 5 l. es pot trobar en bodegues o fabricants que tinguin llicencia per vendren.
Segurament tambe en cooperatives agrícoles que es dediquin a fer vi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se