Musclos farcits amb vinagreta de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es pela i es pica molt finament la ceba, els tomáquets madurs i els pebrots
Es barreja tot en un bol.
Es netejen els musclos i els farem en una cassola al vapor
Quan els musclos estiguin fets, traurem la closta que sobra, i tot seguit
afegirem les verdures ja trinxades. En un bol a banda, preparem dues cullerades
de vinagre quatre cullerades d'oli, sal i pebre i ho remenarem tot, fins aconseguir
la salsa.
Quan tinguem la vinagreta feta la tirarem per sobre dels musclos, i els deixarem
reposar durant trenta minuts a la nevera abans de servir-los


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se