Espaguetis engastats a salsitxes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallarem les salsitxes a cilindres de d'1.5 cm aproximadament.
engastarem els espaguetis a les salxitxes, amb molta paciència.
podem fer passa 6 o 7 espaguetis per cada porció de salsitxa.
Posarem a bullir els espaguetis en una olla amb abundant aigua i una mica de sal i oli.
Quan estiguin cuits els escorrerem bé.
Hi tirarem per sobre la tomata i el formatge ratllat i ja ho tenim llest per servir.

40min

Notes

Podem condimentar amb la sala que preferim

es necessita paciència.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se