Espigalls amb sigrons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En aquest cas fem servir els cigrons ja cuits. Si els volguessim coure a casa, cal recordar que els hem de posar en remull com a mínim 12 hores i que són l'únic llegum que cal coure amb aigua calenta, és a dir, les mongetes i llenties es couen amb aigua freda, els cigrons, no; cal esperar que l'aigua bulli i llavors afegir-los-hi.
Escaldem un parell de minuts els espigalls i guardem l'aigua.
Tallem la ceba menuda i la posem a sofregir en una cassola, quan comenci a tornar-se transparent, hi afegim el tomàquet ratllat i l'all i el julivert tallats ben menudets. Esperem uns minuts que el sofregit estigui ben fet i hi tirem els espigalls i una mica d'aigua d'escaldar-los deixem que faci xup-xup, quan siguin ja cuits, hi tirem els cigrons. Deixem que cogui tot junt un parell de minuts, i afegim l'ou dur pelat i talla pel mig. Rectifiquem de sal i ja podem parar el foc. Servir calent.

Notes

Els espigalls són una verdura típica del Garraf; fora de la comarca no són cultivats ni gaire coneguts, tenen un color verd molt intens i un gust suau molt semblant a la col, però la seva textura és molt més fina, semblant a l’espàrrec, és una verdura molt típica d'Itàlia


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se