Amanida de llenties

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coem les llenties en aigua de manera habitual però afegint una fulla de llorer, una ceba i un rajolí de vinagre perquè no quedin dures. Quan estiguin tendres escorrem i reservem.
Tallem l'altra ceba, les pastanagues, els tomàquets, les tàperes i els cogombrets en glaçons.
A continuació, barregem les verdures amb les llenties i amanim amb oli i vinagre.
Després, tirem les llenties al mig del plat i col · loquem trossos de perdiu en escabetx.
Finalment, empolvorem amb julivert picat i servim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se