Amanida d'Arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posa en un cassó aigua a escalfar i quan estigui bullint tira l'arròs i mitja cullera de postres amb sal. Mira en el paquet quant temps triga la cocció, l'arròs basmati estarà en uns 20 minuts de tota manera estigues atent i no el deixis massa tendre.
Mentre es cou l'arròs pelem la pastanaga i el tomàquet.
Talla la pastanaga a daus i fes el mateix amb el tomàquet, la ceba i el formatge.
Renta l'enciam, escorrel bé i talla-la en juliana (en tires fines no massa llargues)
Pica la meitat de les olives.
Escórre la tonyina i posar-lo en una plata juntament amb totes les verdures (inclòs el blat de moro), el formatge i les olives.
Quan estigui cuit l'arròs, escorrel i esbandeix sota l'aixeta amb abundant aigua. Torna a escórrer bé i posa una rajolí d'oli d'oliva. Barreja bé, així evitaràs que s'enganxi i després afegeix-lo a la font amb els altres ingredients de l'amanida.
Afegeix un bon raig de vinagre d'estragó i un pessic d'orenga.
Barreja tot bé i si vols ja el pots servir, però lo seu, és que el serveixis fred, així que el millor serà que posis l'amanida d'arròs a la nevera una hora perquè es barregin bé els sabors.

Notes

Aquesta amanida d'arròs accepta tantes combinacions com la teva imaginació et permeti. Pots substituir el vinagre d'estragó per un altre de teu gust o el que tinguis a casa, però si mai no has provat el vinagre d'estragó t'ho recomano especialment per a aquesta recepta o per a una amanida de pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se