Amanida de cranc amb vinagreta de mango

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Vinagreta de mango:

Peleu els mangos que sigui un xic madurs i feu-los a trossos; els poseu al pot de la batedora i hi afegiu una cullaradeta de curri, una mica de pastanaga ratllada, un polsim de sal, oli, vinagre, i un polsim de pebre negre i una mica d'all en pols.

Amanida:

Feu els plats que us calguin amb cada un dels ingredients i hi poseu una mica de sal, no massa...

Ho remeneu amb cura i ho amaniu amb la vinagreta de mango...

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se