Gaspatxo català

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es fa el gaspatxo com tingueu costum de fer-ho, però en lloc de posar-hi pa, si trituren les mongetes i l'allioli, i en anar-ho a servir si afegeix l'arengada (un cop rentada i neta de pell i espines, tallada tiretes ben fines) pel damunt juntament amb el pa fregit.

Notes

Si voleu que el pa fregit no agafi molt oli, es congela abans de fregir-lo posant-lo a la paella directament amb molt poc oli sal i pebre i remenant constantment fins que sigui rosset. En lloc de l'arengada es pot utilitzar anxoves de l'Escala ben desalades, aixugades i marinades amb oli d'oliva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se