Amanida de meló i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Aparell de fer boles manual

Elaboració

Bullim l'arròs al punt, l'escorrem i el deixem refredar.
Agafem un meló i el tallem per la meitat, treim les llavors i amb un aparell de fer boles, anem fent boles de meló i les posem en un bol.
Tallem el pernil salt a trossets molt petits o puntes de pernil aprofitades, ho posem a dins del bol.
Tallem el pebrot verd a trossets molt petits i els afegim al bol.
Agafem 1/2 llimona i l'escorrem tota, tirem el suc dins el bol.
Afagir el pebre molt I oli oliva.
Barrejar tot i servir a temperatura ambient.

30min

Notes

Si es pot, queda mes maco presentat cada racció en 1/2 meló per comensal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se