Bacalla esmicolat amb mongetes, botifarra negra i pebrots del Bisbe

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En primer lloc, esmicolar el bacallà, enfarinar i fregir amb oli ven calent pro molt poca estona, reservar en una plata amb paper de cuina, per treure l’oli.
Tallar la ceba, el porro i els pebrots a daus molt petits i posar amb una cassola de fang en una mica d’oli i que vagin fer poc a poc.
Afegir el gingebre i el pebre vermell i remenar tot seguit, afegir l’oli sobrant de fregir el bacallà i deixar uns tres minuts mes.
Abocar el vi blanc i deixar que vagi fent durant uns cinc minuts.
Afegir la botifarra negre i quant veieu que se espetarregà posar el bacallà reservat.
Deixar coure uns cinc minuts mes o be fins que creieu convenient.
Bon profit.
Els pebrots utilitzats els vaig descobrir al hort del meu fill a Sant Feliu del Racó, mes tard els vaig conrear al Hort Comunitari de Torre-sana, picants i molt bons.

40min

Notes

Els pebrots utilitzats els vaig descobrir al hort del meu fill a Sant Feliu del Racó, mes tard els vaig conrear al Hort Comunitari de Torre-sana, picants i molt bons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se