Bacalla esmicolat amb mongetes, botifarra negra i pebrots del Bisbe

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Bacallà dessalat
  • Mongetes cuites
  • Pebrots del Bisbe ( tipus sombrero )
  • Botifarra negra
  • Ceba tendre
  • Porro
  • Farina
  • Gingebre
  • Pebre vermell ( dolça o picant ) segons el gust.
  • Vi blanc
  • Oli
  • Sal

Elaboració

En primer lloc, esmicolar el bacallà, enfarinar i fregir amb oli ven calent pro molt poca estona, reservar en una plata amb paper de cuina, per treure l’oli.
Tallar la ceba, el porro i els pebrots a daus molt petits i posar amb una cassola de fang en una mica d’oli i que vagin fer poc a poc.
Afegir el gingebre i el pebre vermell i remenar tot seguit, afegir l’oli sobrant de fregir el bacallà i deixar uns tres minuts mes.
Abocar el vi blanc i deixar que vagi fent durant uns cinc minuts.
Afegir la botifarra negre i quant veieu que se espetarregà posar el bacallà reservat.
Deixar coure uns cinc minuts mes o be fins que creieu convenient.
Bon profit.
Els pebrots utilitzats els vaig descobrir al hort del meu fill a Sant Feliu del Racó, mes tard els vaig conrear al Hort Comunitari de Torre-sana, picants i molt bons.

40min

Notes

Els pebrots utilitzats els vaig descobrir al hort del meu fill a Sant Feliu del Racó, mes tard els vaig conrear al Hort Comunitari de Torre-sana, picants i molt bons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Oriol vicente i cardona diu:
Ja esta desxifrat la incògnita dels pebrots.
pebrots tipus SOMBRERO del Obispo.
"Bellíssima varietat de pebrot, amb una peculiar forma. La pell és sòlida, cruixent i subtil, s'empra per a condimentar excel · lents plats de pasta. A la seva maduració completa és de color vermell. Els fruits, poc picants, també es conserven en oli. La planta és precoç, resistent i súper productiva."

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: