Bacalla esmicolat amb mongetes, botifarra negra i pebrots del Bisbe
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bacallà dessalat
- Mongetes cuites
- Pebrots del Bisbe ( tipus sombrero )
- Botifarra negra
- Ceba tendre
- Porro
- Farina
- Gingebre
- Pebre vermell ( dolça o picant ) segons el gust.
- Vi blanc
- Oli
- Sal
Elaboració
En primer lloc, esmicolar el bacallà, enfarinar i fregir amb oli ven calent pro molt poca estona, reservar en una plata amb paper de cuina, per treure l’oli.
Tallar la ceba, el porro i els pebrots a daus molt petits i posar amb una cassola de fang en una mica d’oli i que vagin fer poc a poc.
Afegir el gingebre i el pebre vermell i remenar tot seguit, afegir l’oli sobrant de fregir el bacallà i deixar uns tres minuts mes.
Abocar el vi blanc i deixar que vagi fent durant uns cinc minuts.
Afegir la botifarra negre i quant veieu que se espetarregà posar el bacallà reservat.
Deixar coure uns cinc minuts mes o be fins que creieu convenient.
Bon profit.
Els pebrots utilitzats els vaig descobrir al hort del meu fill a Sant Feliu del Racó, mes tard els vaig conrear al Hort Comunitari de Torre-sana, picants i molt bons.
40min
Notes
Els pebrots utilitzats els vaig descobrir al hort del meu fill a Sant Feliu del Racó, mes tard els vaig conrear al Hort Comunitari de Torre-sana, picants i molt bons.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4154 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.