Mongetes amb botifarra negre

Ingredients

  • Mongetes cuites
  • Porro
  • Ceba tendre
  • Pebrot verd
  • Pebrot groc
  • Pernil a taquets molt petits
  • Botifarra negre
  • Brou de carn
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre vermella
  • Ginjebre

Utensilis

Millor una olla de fang.

Elaboració

Tallar les verdures i posar-les a sofregir a la paella amb l'oli uns deu minuts.
Afegir el vi i continuar uns tres minuts mes.
Afegir el Gingebre i la pebre vermella, remenar d'immediat.
Afegir el pernil i donar-li un parell de voltes.
Afegir les mongetes i posar el brou.
Pasat uns cinc minuts afegir la botifarra negre uns deu minuts mes.
BON PROFIT !!!

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: