Mongetes amb botifarra negre

Ingredients

  • Mongetes cuites
  • Porro
  • Ceba tendre
  • Pebrot verd
  • Pebrot groc
  • Pernil a taquets molt petits
  • Botifarra negre
  • Brou de carn
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre vermella
  • Ginjebre

Utensilis

Millor una olla de fang.

Elaboració

Tallar les verdures i posar-les a sofregir a la paella amb l'oli uns deu minuts.
Afegir el vi i continuar uns tres minuts mes.
Afegir el Gingebre i la pebre vermella, remenar d'immediat.
Afegir el pernil i donar-li un parell de voltes.
Afegir les mongetes i posar el brou.
Pasat uns cinc minuts afegir la botifarra negre uns deu minuts mes.
BON PROFIT !!!

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3686 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: