Macarrons amb salmó, llangostins i carxofes

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem una mica d'oli a la paella, sofregirem l'all i ceba que previament
hem tallat ben petits. Afegirem els llangostins (amb la seva cloba) i els
treurem quan estiguin ben rossos, les carxofes tallades en 8 parts cadascuna
els tomaquets secs en trocets petits i finalmente el salmó fresc tallat a daus
Mentrestant ficarem a escalfar l'aigua i quan estigui bullint afegirem els
macarrons. Pelarem els llangostins i afegirem la pasta a la paella, els
llagostins pelats i donarem un cop de calor perque es barregi tot. Montarem
el plat i el servirem amb una mica de formatge parmesá a sobre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se