Arros tres Delicies

Categoria:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla, Colador, Paella,

Elaboració

1. Tirar l'arròs en una olla amb abundant aigua bullint, ja salada, i deixar coure entre 10 i 15 minuts segons el tipus d'arròs emprat. Escórrer.
2. Mentre es fa l'arròs, tirar en una paella antiadherent una cullerada d'oli i fer amb els ous una truita a la francesa prima (sense doblegar).
3. En la mateixa paella, fer a la planxa les gambes prèviament descongelades (fins que estiguin de color blanc) i ha continuació la tall de carn freda trossejada.
4. En una cassola tirar l'altra cullerada d'oli i tots els ingredients. Donar unes voltes perquè es barregin els sabors, rectificar la sal si fos necessari i servir calent.

20min

Notes

Que l'arros sigui del delta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se