Arros tres Delicies

Ingredients

  • 300 g. D’arròs.
  • 200 g. De gambes congelades
  • 50 g. De gall d’indi o pollastre en rodanches groses.
  • 2 ous
  • 2 cullerades de oli.

4 racions

Utensilis

Olla, Colador, Paella,

Elaboració

1. Tirar l'arròs en una olla amb abundant aigua bullint, ja salada, i deixar coure entre 10 i 15 minuts segons el tipus d'arròs emprat. Escórrer.
2. Mentre es fa l'arròs, tirar en una paella antiadherent una cullerada d'oli i fer amb els ous una truita a la francesa prima (sense doblegar).
3. En la mateixa paella, fer a la planxa les gambes prèviament descongelades (fins que estiguin de color blanc) i ha continuació la tall de carn freda trossejada.
4. En una cassola tirar l'altra cullerada d'oli i tots els ingredients. Donar unes voltes perquè es barregin els sabors, rectificar la sal si fos necessari i servir calent.

20min

Notes

Que l'arros sigui del delta

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: