Arros tres Delicies
Categoria:
Arrossos i pastes
Ingredients
- 300 g. D’arròs.
- 200 g. De gambes congelades
- 50 g. De gall d’indi o pollastre en rodanches groses.
- 2 ous
- 2 cullerades de oli.
4 racions
Utensilis
Olla, Colador, Paella,
Elaboració
1. Tirar l'arròs en una olla amb abundant aigua bullint, ja salada, i deixar coure entre 10 i 15 minuts segons el tipus d'arròs emprat. Escórrer.
2. Mentre es fa l'arròs, tirar en una paella antiadherent una cullerada d'oli i fer amb els ous una truita a la francesa prima (sense doblegar).
3. En la mateixa paella, fer a la planxa les gambes prèviament descongelades (fins que estiguin de color blanc) i ha continuació la tall de carn freda trossejada.
4. En una cassola tirar l'altra cullerada d'oli i tots els ingredients. Donar unes voltes perquè es barregin els sabors, rectificar la sal si fos necessari i servir calent.
20min
Notes
Que l'arros sigui del delta
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2629 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.