Pastís de poma

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

10 racions

Elaboració

Preescalfar el forn a 180 graus.
Estirem la pasta de full i la traslladem al motlle amb un paper vegetal pel forn.
Punxem la pasta de full amb una forquilla(Només el fons, els laterals no).
Reservem una mica de llet en un got i la resta la posem a bullir en un cassó juntament amb el sucre.
Mentre s'escalfa la llet, diluïm els 2 sobres de natillas en la llet reservada barrejant bé.
Quan comenci a bullir l'apartem del foc i afedim la mescla de natillas i barregem amb una cullera.
Aboquem les natillas sobre la pasta de full i ho repartim bé.
Pelem, buidem i tallem les pomes en làminas fines, les col·loquem sobre les natillas amb compte i empolvorem una mica de sucre per sobre.
Coure fins que la poma es vegi dorada i la pasta de full estigui llesta.
Desemmotllar el pastís amb compte una vegada estigui fred, pintar-lo amb una mica de melmelada(a escollir, en aquest cas d'albercoc) disolta en una muca d'aigua tèbia per donar-li brillantor.
Finalment tallar-lo en petites porcions.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se