Callos picants amb formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

7 racions

Elaboració

Talleu la tripa a trossets junt amb el capipota i la ceba ben picada.
En una cassola, poseu tots els ingredients menys el vi i el tomàquet.
Saleu-ho i poseu-ho a foc lent durant 1 h.
Deixeu-ho suar, aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, però que tregui la gelatina de la tripa i el capipota.
Incorporeu-hi el tomàquet fregit, remeneu-ho perquè s’integri i deixeu-lo uns 10 min més.
Aboqueu-hi l’ampolla de vi blanc, remeneu-ho, i deixeu que cogui a foc moderat fins que la tripa i el capipota siguin ben tendres i el suc hagi pres una consistència cremosa.
Si manca líquid, enmig de la cocció, podeu afegir-hi aigua calenta de mica en mica. Uns segons abans d’emplatar-ho, poseu-hi pel damunt el formatge, just el temps perquè es fongui.
Serviu-ho calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se