Coca amb cireres

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

8 racions

Elaboració

Desfer la pastilla de llevat en una mica d'aigua tèbia.
Es barreja: la farina, el sucre, l'oli, l'anís, l'ou i el llevat desfet.
Es pasta fins que quedi una pasta homogènia.
A vegades s'ha d'afegir una mica més de farina.
Es posa en un bol i es deixar tapat 1 hora o més fins que la pasta dobli la seva mida.
Es precalenta el forn a 180 graus.
Poseu la pasta entremig de 2 papers de forn i es fa fina amb el corró.
Es treu el paper del damunt i s'hi posen les cireres juntes, però que no es toquin.
S'hi tira sucre pel damunt.
Es deix com uns 20 minuts al forn a 180 graus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se