Puré de patata amb gust d'all

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem netejant i pelant les patates.
Les partim en trossos i les posem a bullir en aigua durant uns 10 minuts.
A continuació afegim els alls i deixarem coure altres 10 minuts.
Traiem i escorrem reservant tres cullerades del brou.
A la mateixa cassola, previ rentat, posem la llet i la mantega a bullir.
Quan hagi bullit i la mantega s'hagi desfet del tot afegim les patates i els alls i apartem del foc.
Amb un trepitja patates o un passapuré ho piquem tot.
Si volem fer-ho més fi el podem tornar a passar.
Assaonem amb sal i pebre al gust.

Notes

Aquesta recepta ens la van servir en un restaurant vegetarià de Barcelona
Sorprenentment l'all, tot i portarne gran quantitat, no pica en absolut. Li dóna un sabor lleuger, a més d'un aroma molt diferent al puré. Però el que més agrada és la textura del puré, es nota que és casolà.
Si us agrada el puré de patates més espès, només heu d'afegir més patates o menys líquid.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se