Torró blanc de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Fórmula:

Elaboració

Confecció:

Posar la cobertura blanca al bany/maria , l’aigua no ha de bullir, foc baix.
Amb un triturador domèstic moldreu fins a fer una pasta impalpable: 38 g d’avellanes torrades + 38 g d’ametlles torrades + 75 g de sucre molta. Reserveu-ho.
Tingueu, si podeu, els 80 g de pell de taronja, ben lliure del xarop de confitar, tallats al quadre (1/2 cm.)
Tingueu també uns talls llarcs i de rodons, o al vostre gust, per decorar últimament.
Barregeu el praliné la cobertura blanca ben desfeta i el picat de taronja.
Emmotlleu i piqueu contra un marbre per extreure possibles bombolles d’aire.
Decorar i posar a la nevera. A les dues hores ja podeu desemmotllar.
Es conserva a temperatura ambient.
Dificultat: baixa si es disposa de motlles
En surten tres barres

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se