Llenguado al forn farcit de mar

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

- Lekué pel microones.

Elaboració

- Posem al microones (si tenim lekue), i sinó al forn amb paper de plata (papillote) el pebrot, el carbassó i la pastanaga tallats a tires molt fines (ho reservarem per acompanyar les broquetes).
- Estirem els filets de llenguado, els salpebrem (no ho salem molt que el salmó ja ho és de salat); a sobre de cada filet hi posem una capa amb el salmó fumat.
- Afegirem tres gambetes crues per cada filet (de forma tranversal al filet), i les salem un xic.
- Enrotllem els filets començant per la cúa (la part més prima millor que quedi a dins ja que es farà més ràpid), de forma que quedi a dins el salmó amb les gambes. Perquè s'aguanti hi clavarem la broqueta.
- Ara posem les 4 broquetes al forn per 3 minuts a 150 graus.
- Mentrestant fem una maionesa, batent el rovell sol (dos rovells o tres), amb oli d oliva i una miqueta de soja (no ens passem) que ja li donarà el punt de sal.
- Traiem les broquetes, les pintem amb la maionesa per sobre i les tornem a posar el forn durant quatre o cinc minutets més.

25min

Notes

- Posem les broquetes sobre el llit d'hortalisses.
- Pintem el plat amb unes pinzellades de maionesa de soja.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se