Pastis de pinya molt facil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Cobrir el fondo d'un moltlle de les rodanxes de pinya ben escorregudas, a cada forat posar una cirera amb almivar
Despres cubrir dels melindros o pa de pesic
Fer el flam segons les intruccions del fabricant.
Posar el flam al moltlle de pinya i melindros que quedi tot ben cobert
Despues deixar refredar, posar a la nevera
Per desmoltllar donari la volta, aixi es vweu tota la pinya i cireres

15min

Notes

Es millor fer un dia per altre
Es pot adornar al voltant amb fideus de xocolate, nata etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se