Escudella de col

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posar a l'olla, l'aigua, el corder,la costella, la sal i la pastilla de brou.
Deixar que bulli tapat a foc suau 60mts.
Afegirem, la col tallada a juliana, els sigrons i deixarem que bulli uns 10 minuts.
Afegirem l'arros i els fideus, deixarem 10 minuts mes.
Per ultim posarem les 2 botifarres a talls de 2 cm.
Deixem 5 minuts mes i ja es pot servir

1h 30min

Notes

Servir molt calenta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se