Escudella de col
Categoria:
Tipus de plat: Sopa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 litres d'aigua
- 1/2 col
- 150grms de sigrons cuits
- 1 butifarra negra
- 1/2 butifarra blanca (de les primes)
- Coll de corder tallat petit
- Costella de tusino tallada petita
- Sal
- 1 pastilla de caldo
- 50grms. d'arros
- 50grms. de fideus perla
Elaboració
Posar a l'olla, l'aigua, el corder,la costella, la sal i la pastilla de brou.
Deixar que bulli tapat a foc suau 60mts.
Afegirem, la col tallada a juliana, els sigrons i deixarem que bulli uns 10 minuts.
Afegirem l'arros i els fideus, deixarem 10 minuts mes.
Per ultim posarem les 2 botifarres a talls de 2 cm.
Deixem 5 minuts mes i ja es pot servir
Notes
Servir molt calenta
Comparteix aquesta recepta: