Turbot al forn amb cloïsses i espàrrecs verds

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

-Netejar el turbot, llevant-li els budells, respectant el cap i rentant.
-Deixar les cloïsses uns minuts en aigua amb sal perquè deixin anar la sorra.
-En una cassola de fang gran, posem una mica d'oli d'oliva verge i cobrim el fons amb la ceba gran tallada en juliana i deixem al forn cinc minuts a foc lent.
-Passats els cinc minuts col.loquem sobre el turbot (prèviament salat per ambdós costats amb sal gruixuda) sencer però a qui s'hauran fet sis talls marcant les racions, i en aquests talls ficarem l'all i julivert i un tros de llimona a cada un.
-Passem els espàrrecs verds per la planxa (prèviament es bullen)
-Es ruixa tot amb abundant oli d'oliva verge i es fica la cassola al forn a foc fort durant 7/10 minuts.
-Passat aquest temps, es treu del forn, se li afegeixen les dotze cloïsses i els espàrrecs, tenint cura que quedin ben distribuïts, es ruixa tot amb el got de brou de peix i el got de vi i es torna a col • locar al forn a foc mitjà durant 15minuts.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se