Garoines crues ( erizo de mar )

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Utensilis

Unes tisores

Elaboració

No es tracta de cap recepta, sinó de com obrir aquests animalons que d'entrada fan una mica de por per les punxes. I la realitat és que es molt senzill de fer.
1.- Cal agafar-les amb cura pel tema de les punxes, però a manca d'altre cosa, agafar amb un drap gruixut, sense pressionar massa.
2.- Amb l'altre ma i amb unes tisores amb punxa, les clavem i amb cura tallem un cercle pel que hi passi una cullera petita, procurant que no caiguin punxes a l'interior.
3.- I ja està... un cop obertes amb una cullera s'agafa la part vermellosa (glàndules). Si són vives, les punxes exteriors es mouen.
NOTES: L'època de menjar garoines són els mesos d'hivern: gener, febrer i març, ja que és llavors quan les garoines es troben totalment plenes..

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se