Garoines crues ( erizo de mar )
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 15 Garoines ( entre 10 i 20 per persona )
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Unes tisores
Elaboració
							No es tracta de cap recepta, sinó de com obrir aquests animalons que d'entrada fan una mica de por per les punxes. I la realitat és que es molt senzill de fer.
1.- Cal agafar-les amb cura pel tema de les punxes, però a manca d'altre cosa, agafar amb un drap gruixut, sense pressionar massa.
2.- Amb l'altre ma i amb unes tisores amb punxa, les clavem i amb cura tallem un cercle pel que hi passi una cullera petita, procurant que no caiguin punxes a l'interior.
3.- I ja està... un cop obertes amb una cullera s'agafa la part vermellosa (glàndules). Si són vives, les punxes exteriors es mouen.
NOTES: L'època de menjar garoines són els mesos d'hivern: gener, febrer i març, ja que és llavors quan les garoines es troben totalment plenes..
														
 15min
  15min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4268 visites.
 4268 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram