Botifarra "mar i montanya"

Categoria:
Típica de: Mediterrànea
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregiu lleugerament les botifarres, traieu-les del foc i en el mateix oli, fregiu les gambes o llagostins i també reserveu-los.
En una cassola amb el mateix oli que queda, ofegeu les cebes picades fines (minipimer queden millor) i els tomàquets ratllats. Quan estigui fet, afegiu la salsa de curri, barrejada amb una tassa d'aigua amb la pastilla de caldo i el conyac.
Poseu les botifarres i les gambes o llagostins a la cassolla i deixeu-ho coure uns 15 minuts, 5 minuts abans d'acabar la cocció, afegiu-hi la picada.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se