"Entraña" de vaca a la brasa

Categoria:
Típica de: Argentina
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Una bona brasa de carbó d'alzina. Polir la "entraña".
Posem una mica de sal i la posem a la brasa.
El temps, al gust del comensal.
Volta de 2 minuts i l'altre costat igual.
Posem una mica de sal gruixuda i julivert (al gust) i servir

4min

Notes

La entraña de la vaca és un tall que correspon a la part perifèrica del diafragma de l'animal.
És un múscul, i per entendre-ho millor és la part que, en l'ésser humà es contreu quan tenim singlot. Hi ha dos entranyes en la mateixa entranya que es coneixen com fina i gruixuda.
La entraña fina és la millor, és prima, tendra i de gran sabor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se