Crema de castanyes amb llagostins a la planxa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Galicia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

El que pot semblar més empipador de fer és pelar les castanyes. Per fer-ho fàcil, els farem un tall, les mullarem amb aigua i les començarem a torrar com hem fet sempre amb les castanyes, però nomes durant uns 3 minuts; amb això pelar-les ens serà ben senzill.
En una olla amb una mica d'oli sofregim la ceba i el porro tallats petits, anem remenant de tant en tant fins que comencin a canviar de color. Aleshores hi posem les castanyes, sal i les cobrim amb el doble de volum d'aigua. Quan arrenquin el bull hem de contar uns 20 minuts. En aquest punt en que ja s'haurà absorbit i evaporat gairebé tota l'aigua ho triturem ben fi, i hi afegim un parell de cullerades de formatge ratllat i continuem la cocció durant algun minut més.
En el moment d'emplatar hi podem posar un petit rajolí d'oli extra verge d'oliva que li donarà un toc especial i uns llagostins pelats que haurem saltejat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se