Ales de gall dindi rostides amb prunes i cebetes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Posem les prunes a marinar en un bol amb el brandi, que després tirarem al rostit.
En una cassola de fons gruixut, hi posem les ales de gall dindi a rostir amb oli o amb llard a foc fort, amb una cabeça d'alls i un parell de cebes tallades a trossos.
Un cop rostit el gall dindi, el reguem amb el brandi, que servirà per arrencar el rostit que s'haurà fet al fons de la cassola i preparar la salsa.
L'alcohol s'evaporarà i, si volem, el podem encendre perquè cremi.
Aleshores, abaixem el foc i tapem la cassola ben tapada, perquè la carn es vagi fent a poc a poc.
També hi podem posar cebetes que treurem al cap de mitja hora perquè no es desfacin, i una mica de farigola i romaní.
Trigaran una horeta a fer-se, les ales, i hi haurem d'afegir aigua perquè no s'assequi i tinguem una bona salsa, i vint minuts abans d'acabar la cocció, hi tirarem les prunes.
Servim les ales amb les prunes i les cebes i, per sobre, la salsa passada per un colador xinès per extreure tot el sabor d'alls i cebes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se