Ales de gall dindi rostides amb prunes i cebetes
Ingredients
- 1 Kg d'Ales de gall dindi
- ½ Kg de Prunes
- 2 Copes de brandi
- 1 Cabeça d’alls
- 8 Cebetes
- Oli d'0liva o llard
- Sal
Elaboració
Posem les prunes a marinar en un bol amb el brandi, que després tirarem al rostit.
En una cassola de fons gruixut, hi posem les ales de gall dindi a rostir amb oli o amb llard a foc fort, amb una cabeça d'alls i un parell de cebes tallades a trossos.
Un cop rostit el gall dindi, el reguem amb el brandi, que servirà per arrencar el rostit que s'haurà fet al fons de la cassola i preparar la salsa.
L'alcohol s'evaporarà i, si volem, el podem encendre perquè cremi.
Aleshores, abaixem el foc i tapem la cassola ben tapada, perquè la carn es vagi fent a poc a poc.
També hi podem posar cebetes que treurem al cap de mitja hora perquè no es desfacin, i una mica de farigola i romaní.
Trigaran una horeta a fer-se, les ales, i hi haurem d'afegir aigua perquè no s'assequi i tinguem una bona salsa, i vint minuts abans d'acabar la cocció, hi tirarem les prunes.
Servim les ales amb les prunes i les cebes i, per sobre, la salsa passada per un colador xinès per extreure tot el sabor d'alls i cebes.
Comparteix aquesta recepta: