Arreboçat de coliflor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

1. rentar la coliflor,i separa les branques.Cou-les amb molta aigua amb sal.Escorre molt be i
guarda.
2.Per preparar l'arreboça separa la clara del rovell, barreja el rovell amb la farina i dissoldre amb l'aigua i la cervesa.afegir la clara muntada apunt de nata i barreja.
3.Deixar reposar 30 minuts.
4.Passar les branques de coliflor per l'arrebossat i fregir-les amb l'oli calent. Escórrer
posant-ho damunt de paper de cuina.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se