Vedella amb bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

La vedella, que sigui: llata, gerret ò també filet de pobre.
Posem en una cassola amb greix i oli la vedella a talls i la fem enrossir. La retirem i fem un sofregit de ceba i tomàquet en la mateixa cassola.
Quan està ben fet el sofregit, hi afegirem la vedella, els bolets i l’aigua, posant-li la sal que vos calgui. Es fa coure a foc baix una bona hora.
Si els bolets són frescos i acabats de collir, els passarem en una mica de farina i els fregirem poc en una paella, per tal de que a l’hora de posar-los amb la carn l’espesseeixi una mica el suc.
En un morter s’aixafen ametlles, avellanes, all i julivert i seguidament ho incorporarem a la cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se