Salmo marinat

Categoria:
Típica de: Suècia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amb una plata una mica fonda i millor de vidre.
Es remenan tots els ingredientes menys el salmo.
Esposa sota la plata la barreja, el salmo i es torna a cobrir de barreja, es tapa amb paper film i es posa a la nevera entre 12 i 16 horas.
Despres es treu es pasa per sota el raig d'agua freda, es seca i s'unta d'oli d'oliva.
Ja es pot fileteja, es ideal amb torradas sucadas amb mantega i tambe per amanidas


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se