Sopa d'all i ou

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fregiu primer els grans d'all amb oli en una cassola i, un cop daurats afegiu-hi l'aigua i espereu que arrenqui el bull abans de tirar-hi les llesques de pa. Aneu desfent el pa amb un batedor a mesura que vagi bullint i, cap al final de la cocció, afegiu-hi els ous batuts i continueu remenant-ho tot amb el batedor. Apagueu el foc un cop aconseguida la consistència desitjada, ja que com més bulli la sopa, més espessa serà.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se