Sopa de ceba

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posarem una paella al foc amb la mantega,quan estigui fosa hi tirarem la ceba talllada a trossets,la sal , el pebre i que es vagi fregint fins que quedi d'un color daurat.Un cop estigui ,ho treiem del foc ,i tot seguit preparem els bols amb 3 llesquetes de pa cadascú ,posarem la ceba que tenim reservada a la paella i tirarem el brou fins que quedi ple el bol,després hi posarem una mica de formatge ratllat i ho posarem a gratinar deu minuts al forn.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se