Besuc al forn
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 besuc entre 1 Kg i 1,5 Kg
- 2 patates
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 llimona
- Sal
- Pebre
- Oli
Elaboració
Direm al peixater que ens el prepari per fer al forn, ens el netejarà, escatarà i marcarà els talls.
Pelem les patates, d’un mig cm, la ceba i el tomàquet, i ho col.loquem a la safata del forn, salpebrem, com ho tallem prim, no ho coem una mica, amb el temps que s’ha de coure el peix també se’n faran la resta d’ingredients.
Salpebrem el besuc, a cada tall hi posem mitja rodanxa de llimona, el col.loquem damunt les patates, tirem un raig d’oli d’oliva i coem a 180º. El temps dependrà del pès , uns 50 minuts, per un besuc entre 1 Kg i 1,5 Kg
Comparteix aquesta recepta: