Amanida d' escamarlans i bolets confitats

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa els bolets directament congelats i coberts d'oli a foc suau, afegeix-hi un rajolí de vinagre, les herbes aromàtiques i deixa-ho confitar uns 15 minuts, sense que arrenqui el bull.
Un cop confitats els bolets, escorre'ls i reserva l'oli.
Descongela els escamarlans submergits en aigua freda, escorre'ls, talla'ls per la meitat longitudinalment i sala'ls; reserva'ls i salpebra'ls.
Desgrana la magrana, pela la pastanaga i fes-ne encenalls amb l'ajuda del pelador.
Prepara els plats amb la barreja d'enciams, els encenalls de pastanaga i els grans de la magrana.
Afegeix-hi els bolets confitats i els escamarlans.
Finalment, amaneix-ho amb una vinagreta preparada amb l'oli de confitar els bolets, sal i pebre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se