Mero al forn a l'empordanesa

Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Netegeu i talleu el mero a rodanxes; peleu i talleu la ceba a rodanxes.
Col·loqueu en una safata per al forn les rodanxes de mero, les cebes, els alls i el julivert picat, i tireu l'oli pel damunt.
Assaoneu-ho amb sal i pebre i tapeu-ho amb paper d'alumini abans d'introduir la safata al forn. A mitja cocció, tombeu el mero i afegiu-hi una mica d'aigua perquè no quedi sec,i el vinagre.
Quan estigui cuit, traieu la safata del forn i passeu el peix a una altra.
Abans de servir, cobriu-lo amb la salsa.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se