Mero al forn a l'empordanesa

Ingredients

  • 1,200 kg de mero
  • 1 ceba grossa
  • 1 1/2 dl d'oli
  • 1 cullerada de vinagre
  • 3 grans d'all
  • Julivert
  • Sal i pebre

Elaboració

Netegeu i talleu el mero a rodanxes; peleu i talleu la ceba a rodanxes.
Col·loqueu en una safata per al forn les rodanxes de mero, les cebes, els alls i el julivert picat, i tireu l'oli pel damunt.
Assaoneu-ho amb sal i pebre i tapeu-ho amb paper d'alumini abans d'introduir la safata al forn. A mitja cocció, tombeu el mero i afegiu-hi una mica d'aigua perquè no quedi sec,i el vinagre.
Quan estigui cuit, traieu la safata del forn i passeu el peix a una altra.
Abans de servir, cobriu-lo amb la salsa.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2542 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: