Coca de recapte

Ingredients

  • 500 g de farina
  • 30 g de llevat premsat
  • Sal
  • 1 got d'aigua tébia
  • 30 g de mantega
  • 1 dl d'oli
  • Guarnició
  • 4 cebes
  • 4 arengades
  • 3 pebrots vermells
  • Pebre vermell
  • Alls i julivert
  • Sal
  • 1dl d'oli

4 racions

Elaboració

Poseu la farina en forma de volcà sobre el marbre, i col-loqueu al centre els altres ingredients, excepte l'oli.
Treballeu-ho amb les mans fins que tingui consistència i es desenganxi fàcilment del marbre.
Quan ho haguem aconseguit, deixeu la massa en un lloc temperat i tapada amb un drap perquè fermenti, procurant que no li toqui l'aire.
Trigerà unes 3 hores a fermentar.
Torneu a posar la massa al marbre, afegiu-hi l'oli i traballeu-ho fins que absorbeixi tot l'oli i la massa quedi suau i elàstica; deixeu-la reposar 30 minuts més, tapada.
Mentrestant, escaliveu els pebrots, peleu-ho, traieu-ne les llavors i talleu-ho a tiretes.
Unteu una safata de forn i esteneu-hi la massa preparada donant-li forma de coca, amb les mans untades d'oli; a sobre, col-loque les cebes tallades en tires, el pebrot alls, julivert ben picolat, llangonissa, les anxoves i el pebre vermell, tireu-hi pel demunt.
Poseu-ho al forn preescalfat a 180ºC uns 30 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: