Coca de recapte

Ingredients

  • 500 g de farina
  • 30 g de llevat premsat
  • Sal
  • 1 got d'aigua tébia
  • 30 g de mantega
  • 1 dl d'oli
  • Guarnició
  • 4 cebes
  • 4 arengades
  • 3 pebrots vermells
  • Pebre vermell
  • Alls i julivert
  • Sal
  • 1dl d'oli

4 racions

Elaboració

Poseu la farina en forma de volcà sobre el marbre, i col-loqueu al centre els altres ingredients, excepte l'oli.
Treballeu-ho amb les mans fins que tingui consistència i es desenganxi fàcilment del marbre.
Quan ho haguem aconseguit, deixeu la massa en un lloc temperat i tapada amb un drap perquè fermenti, procurant que no li toqui l'aire.
Trigerà unes 3 hores a fermentar.
Torneu a posar la massa al marbre, afegiu-hi l'oli i traballeu-ho fins que absorbeixi tot l'oli i la massa quedi suau i elàstica; deixeu-la reposar 30 minuts més, tapada.
Mentrestant, escaliveu els pebrots, peleu-ho, traieu-ne les llavors i talleu-ho a tiretes.
Unteu una safata de forn i esteneu-hi la massa preparada donant-li forma de coca, amb les mans untades d'oli; a sobre, col-loque les cebes tallades en tires, el pebrot alls, julivert ben picolat, llangonissa, les anxoves i el pebre vermell, tireu-hi pel demunt.
Poseu-ho al forn preescalfat a 180ºC uns 30 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: