Bacallà a la llauna

Ingredients

  • 750 g de morro de bacallà
  • 5 grams d'all
  • 1 got de vi blanc
  • 20 g de pebre vermell
  • Farina
  • 2 dl d'oli d'oliva arbequina
  • Julivert
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talleu el bacallà a trossos mitjans i deixeu-los en remull 24 hores, canviant l'aigua 5 o 6 vegades.
Quan estigui dessalat, escurreu-lo i assequeu-lo amb un drap.
Poseu l'oli en una paella.
Quan estigui calent, fregiu els trossos de bacallà, enfarinats i espolsada la farina que sobri.
Quan estiguin daurats, poseu-los en una llauna per al forn.
En el mateix oli de fregir el bacallà fregiu els grans d'all, pelats i tallats prims.
Quan comencin a agafar color, retireu la paella del foc i afegiu-hi el pebre vermell.
Remeneu-ho de seguida.
Aboqueu-hi el got de vi blanc i torneu-ho un moment al foc perquè s'evapori una mica.
Tireu la barreja damunt del bacallà.
Espolseu-hi julivert trinxat pel damunt i poseu-ho uns minuts al forn.
Se serveix en la mateixa llauna.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: