Pollastre al curry amb llet de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- El dia abans banyem les petxugues de pollastre amb el got de llet (que s’estovin).
- Salpebrem les petxuguetes i les daurem amb un bon rajolí d’oli d’oliva.
- Les retirem i afegim a la cassola les cebes ben talladetes i la dent d’all igualment tallada.
- Anem sofregint fins que estigui ben fet (a mig camí li afegirem l’oporto).
- Quan el sofregit estigui al punt li afegirem el pollastre i les pomes pelades i tallades sense el cor, i el primer polsim de curry.
- Ara, afegirem el brou de pollastre (si el fem nosaltres millor..), amb un altre polsim de curry.
- Deixarem que el brou vagi reduint, i quan en quedi la meitat li afegirem la llet de coco (en un principi es menjarà l’olor i el gust però amb els minuts anirà tornant tot plegat, i anirà agafant bé la salseta). En aquest punt, probarem i decidirem si afegim sal i curry (la decisió hauria de ser afirmativa..).
- En aquest moment jo doro les ametlles en una paella amb un puntet d’oli, i les afegeixo a la cassola (si voleu fer-ho més fi recomano apartar el pollastre i passar el “minipimer” a la salsa).

1h 30min

Notes

- Servit amb la cançó "The Sculptor" de Raja Mushtaq


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se